Alla inlägg den 26 maj 2007

Av Sofia - 26 maj 2007 23:44

Ännu en dag har kommit o gått. Idag har jag plockat rabarber, pluggat kemi och ätit stenhårda kakor (dock mycket goda). Har sett på film hos en vän, "Sex, lies and videotapes". Väldigt speciell och inte minst sagt orginell.

Nu sitter jag här hemma och funderar lite, på musik. Vissa låtar som bara fyller ens ådror med glädje - som får ens halvtaskiga humör att vända. Varenda trumslag, pianoton, gitarrvibration gör att jag fylls av lugn.
Vissa låtar är bara så - det går inte riktigt att sätta fingret på vad det är, det känns bara så härligt. "Hjärter Dams sista sång" med Winnerbäck är ett sådant exempel. Så fort jag hör introt blir jag lycklig.
Nu på senare tiden har "Im Yours" med Jason Marz lagts till på listan. Och självklart Regina Spektors härliga stämma o toner.
Ja, det finns så mycket vackert. Jag älskar när musiken griper tag o skakar om mig. 

Idag hittade jag ett gammalt anteckningsblock som jag hade legandes i mitt rum. Det är alltid intressant att titta igenom dem, de flesta var fulla med fysikformler och reaktionsformler, men då o då dyker det upp sidor med kladd. Fraser ur låtar som spelas på radion eller som man har på hjärnan just då. Ett par försök att sätta ord på mitt inre. osv, osv.
Har svårt att slänga sådant, då det på ett eller annat vis representerar mina känslor o tankar just då.

Pratade med älsklingen nån gång om att man skulle göra en utställning med olika personers "telefonkludder". Det skulle vara väldigt intressant - något som de allra flesta gör och som ibland kan vara väldigt intimt. Så är du intresserad av att ha nån nytta av ditt kludd så kan du ju höra av dig, hehe.
Är säkert någon som redan har gjort ett liknande projekt..

Hmm, det tål att funderas på. Men först ska jag sova. Lägga huvudet på kudden o försvinna bort i drömmarnas värld..

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards